8 Mart 2012 Perşembe

Çizgi roman "NOir"












artist: tom coker          hikaye:alexander irvine



 Marvel, kahramanların içinde bulundukları dünyanın karanlık yüzünü biraz daha ön plana çıkararak noir - pulp dizileri çıkarmıştı.. daredevil geçmişindeki mafya ilişkilerinden gördüğü zararın hesabına düşüyor, arada kendisiyle de hesaplaşmadan edemiyor. benim hoşuma gitmişti, gerek çizgiler gerek hikaye. maalesef spiderman noir için aynısını söyleyemiyorum. ( bazı sayıların kapakları hariç. )


 Bu çizgi romanları çeviren ama üstün emek verip çeviren diğer kahramanların da adresi turkcecizgiroman.blogspot.com  budur. siteyi ziyaret edip bi iki işlerini indirdiğinizde harıl harıl çalıştıklarını anlayacaksınız. sağolsunlar :)



herşeye rağmen ..







  Hayat var filminin son sahnesinden...  hayır bu sahneyi de koyma, filmin adını değiştir o derece mühim !.. yani bence tabii... herşeye rağmen hala umut var mı ne?..

 * Dert Bende " Mine Koşan "

çilehaneden müzik yayını





   Dört sene boyunca bi odacığa tıkılıp kalmışlığımın güzel yanları bunlar..
sırf  bu ve bunun gibi ''şey'' lerin varlığından haberdar olduğum , haberdar edildiğim için - arkadaşımın hakkını vermeliyim, arkadaşlar iyiydir ..- pişman değilim..

  Yaşadığım yerin çilehane gibi olması ilk zamanlarımın fazlaca sıkıntılı geçmesine neden olsa da, sonra da buradan ayrılmaya içim el vermedi.. olabildiğice alkol, yeterince müzik ve bolca sigarayla dertleri boca etmek, kafa açmak bi zaman sonra  keyifli gelebiliyormuş, öğrendim ...
                                           O zaman çalsın artık in the court of the crimson king .....